8. kolo základní části

25.11.2012    Kladno – Livínov   2:1 (0:0, 0:0, 2:1)

Po včerejší výhře v Litvínově se hrála odveta na Kladně. Proti včerejšímu zápasu za Kladno nastoupily 2 nové hráčky, pro které to byl křest v ženské lize a ani jedna nezklamala. Aneta Zachová (01) a Aneta Čejdová (96). Zápas byl opět rychlý, ale byla znát únava ze včerejšího zápasu. Litvínov šel do zápasu s chutí odčinit domácí porážku a hodně se tlačil do útoku ale bez konečného efektu. Ani Kladnu se nedařilo proměňování šancí.

Třetina 0:0

Střely na branku: 9:10

Do druhé třetiny vstoupilo Kladno s rozhodnutím rozhodnout zápas, který byl ze strany hráček docela nervózní, a i když domácí více stříleli, tak byl stav stále bez branek.

Třetina: 0:0

Střely na branku: 12:6

Teď se už muselo rozhodnout. Na začátku 42. minuty Kuželová po přihrávce od Neubauerové otevřela skóre 1:0. Ve 49. minutě, o tomto víkendu s velkou chutí hrající Neubauerová po přihrávce od Kiribuchi a Jančové zvýšila na 2:0. Litvínov přidal a v 56. minutě se jim podařilo snížit na 2:1. Potom si hosté vzali time-out a hledali strategii na vyrovnání. Nedařilo se jim dostat se z vlastní třetiny, aby mohla brankářku nahradit hráčka do pole. To se jim povedlo až 30 sekund před koncem, ale to bylo již pozdě. Domácí děvčata o komplikacích nechtěla ani slyšet a zaslouženě vyhrála.  

Třetina: 2:1

Střely na branku: 16:9

Vyloučení: 4:6

Využití: 1:0

 Sestava: Nenadálová, Jančová (0:1), Knotková, Zachová, Kučerová, Kleknerová, Kiribuchi (0:1), Vopravilová, Čejdová, Tomasco, Neubauerová (1:1), Kuželová (1:0), Pavelcová.

Příspěvek byl publikován v rubrice Historie, Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u 8. kolo základní části

  1. Ahoj Noemi, koukám, že Ti utkání vyšlo na jedničku. Už na tréninku jsem Ti říkal, že jsi opravdu šikovná holka a na svůj věk výborný bruslař. Tak z Tvého úspěchu a z ženského hokeje mám velkou radost. Tak jestli budeš mít chuť zamakat, tak zase v pátek na tréninku T4you. Čumpes

Komentáře nejsou povoleny.